Foreningen Rosen gentager successen fra tidligere år og arrangerer den traditionsrige event med uddeling af roser til medborgere. Vi vil gerne endnu engang markere at kærlighed ikke kun er forbeholdt mellem mand og kvinde men at den skal deles og spredes blandt alle medborgerne. I Foreningen Rosen gør vi dette ved at tage ud til plejehjemmene for at besøge vores ældre borgere, der måske bliver glemt i den travle hverdag men har brug for følelsen af kærlighed og nærvær mindst ligeså meget. Vi vil gerne vise vores kærlighed og et stort smil ved en hyggelig sammenkomst og som symbol på vores kærlighed uddele roser til dem på Valentines dag. Formålet med denne event er at huske os selv på at dele de varme følelser man nærer for familien og dem man elsker, med vores ældre og at forudsætningen for at dele med andre ikke kræver familiebånd. I Foreningen Rosen er vi ved den opfattelse at med kærlighed som fundament skal vi opbygge vores verden og lade det gå i arv til vores børn.